A la carte en menu's

Menu Ruggestee

€ 19,95

Voorgerecht

Soep van de dag  
de bediening vertelt u er graag over  
 

Hoofdgerecht

 
Varkensschnitzel  
met champignonroomsaus  
 of  
Varkens cordon bleu  
 of  
Roodbaarsfilet
met sinaasappel en tomatensaus
 

Nagerecht

Sorbet  
met verse vruchten en slagroom  

Voorgerechten

 
   

Koude gerechten

 

Tonijnsalade

 
huisgemaakte salade van tonijn, ui, ei en balsamicodressing geserveerd met brood € 7,75
   

Salade caprese (vegetarisch)

 
combinatie van mozzarella en tomaat met basilicum, pijnboompitjes en pesto € 8,95
   

Wraps met meloen

Wrap van tunnbrod met kruidenkaas en rauwe ham, vergezeld met diverse soorten meloen € 8,95

Zalmtartaar

bereid van verse zalm, cornichon en limoen mayonaise € 10,75

Carpaccio

dungesneden rundermuis met sla, rode ui, tomaat, Parmezaan, pijnboompitjes en pestodressing € 9,95

Warme gerechten

 

Proeverij (ook als vegetarisch te bestellen)

 
varierende warme en koude gerechten € 10,75
   

Gebakken champignons (ook als vegetarisch te bestellen)

met ui en spekjes geserveerd met toast € 6,50
   

Soep van gisteren (vegetarisch)

€ 4,95

Mosterdsoep (vegetarisch)

€ 4,95

Hoofdgerechten

 
   

Zeebaars

 
filet met groene asperges en witte wijnsaus € 21,50
   

Surf en turf

 
diamanthaas van de grill met gamba’s en Hollandaise saus € 21,50
   

Lamsstoofpot

 
van mals lamsvlees, wortel en meiknolletjes met een stamppotje van pastinaak en aardappel € 18,95
   

Spareribs

 
met een strike van ketjap en honing € 17,95
   

Cannelloni (vegetarisch)

 
gevuld met spinazie en ricotta overgoten met een kruidige tomatensaus/kaas € 17,50
   

Frittata (vegetarisch)

 
een kruidenomelet met zoete ui, geitenkaas geserveerd met tomatensalsa € 14,95
   

Steak

 
Argentijnse biefstuk met stroganoff- of champignonsaus € 19,75
 

Mix-Grill

Gegrilde biefstuk, varkensoester en kipfilet met pepersaus € 21,75
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse warme groenten, aardappelgarnituur en rauwkostsalade
   

Nagerechten

 
   

Tropisch nagerecht

 
mango sorbetijs met panna cotta van passievruchten en verse slagroom € 7,25
   

Dessert van de chef

 
steeds weer anders € 8,75
   

Crème brûlée

 
met boerenvanille ijs en verse slagroom € 5,95
   

Dame Blanche

 
vanille en stracciatella ijs met slagroom en chocoladesaus € 5,95
 

Sorbet

 
diverse smaken sorbetijs- vers fruit en slagroom € 6,75
 

      

Openingstijden

Maandag en Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m Zondag
Vanaf 12:00 uur

U kunt tot 20.00 uur plaatsnemen en genieten van de gerechten uit de keuken.

reserveren