A la carte en menu's

3-gangen wintermenu

€ 26,95

Voorgerecht

 
Bospaddenstoelensoep  
romige soep van paddenstoelen  
 of
Carpaccio
van nagelhout geserveerd met rucola, geraspte kaas, pijnboompitjes en gekonfijte uien  

Hoofdgerecht

 
Wildstoofpotje  
geserveerd  met zuurkoolpuree en stoofpeer  
 of  
Varkenshaas
Medaillon van varkenshaas van de grill met Serranoham en honing-thijmsaus
 of
Portobello (vegetarisch)
Gevuld met gekaramelliseerde rode ui en geitenkaas uit de oven 

Nagerecht

 
Dessert van het seizoen  
 

Menu Ruggestee

€ 19,95

Voorgerecht

Soep van de dag  
de bediening vertelt u er graag over  
 

Hoofdgerecht

 
Varkensschnitzel  
met champignonroomsaus  
 of  
Roodbaarsfilet
met sinaasappel en tomatensaus
 

Nagerecht

Sorbet  
met verse vruchten en slagroom  

Voorgerechten

 
   

Koude gerechten

 

Bietensalade (vegetarisch)

 
met rucola , feta, appel, walnoten en frambozendressing € 8,25
   

Vijgensalade (ook als vegetarisch te bestellen)

 
gemengde slasoorten, parmaham, tomaat, rode ui met honing en gember € 8,95
   

Carpaccio

an nagelhout geserveerd met rucola, geraspte kaas, pijnboompitjes en gekonfijte uien € 10,50

Weekpaté

Paté van de week, geserveerd met toast en een chutney € 9,75

Warme gerechten

 

Champignons stoof (vegetarisch)

 
Romig stoofpotje van champignons, kastanje champignons, ui en knoflook € 6,95
   

Bospaddenstoelensoep (vegetarisch)

 
Romige soep van paddenstoelen € 5,95
   

Wildbouillon

Krachtige bouillon met chantarellen en bosui € 4,95
   

Soep van gisteren (ook als vegetarisch te bestellen)

De bediening vertelt u er graag over € 4,95

met rucola , feta, appel, walnoten en

frambozendressing

Hoofdgerechten

 
   

Wildstoofpotje

 
geserveerd  met zuurkoolpuree en stoofpeer € 16,50
   

Duo van wild

 
Hertenbiefstuk en wildzwijnfilet met groene pepersaus € 20,75
   

USA Sukade

 
Getrancheerd sukade, gebakken zoals biefstuk, geserveerd met wildsaus en een stamppotje van rucola € 22,50
   

Risotto van zalm

 
Garnalenrisotto met gegrilde zalmfilet € 21,50
   

Kaasfondue (vegetarisch)

 
Een ambachtelijk broodje gevuld met zwitserse kaas en diverse groenten € 18,50
   

Varkenshaas

 
Medaillon van varkenshaas van de grill met Serranoham en honing-thijmsaus € 18,50
   

Portobello (vegetarisch)

 
Gevuld met gekaramelliseerde rode ui en geitenkaas uit de oven € 16,50
 
Deze gerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur
   

Nagerechten

 
   

Bitterkoekjes

 
Bitterkoekjesroomijs met caramel en slagroom € 6,75
   

Creatie van chocolade

 
verschillende lekkernijen van chocolade € 7,75
   

Luikse wafels

 
suikerwafels met warme kersen en vanilleijs € 6,95
   

Twijfelaar

 
kopje koffie met een klein bolletje ijs en slagroom € 4,50
 

Strudel

 
warme apfelstrudel met vanillesaus € 4,95
 

Desert van de chef

laat u verrassen door de chef € 8,75

Openingstijden

Maandag en Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m Zondag
Vanaf 12:00 uur

U kunt tot 20.00 uur plaatsnemen en genieten van de gerechten uit de keuken.

reserveren