A la carte en menu's

3-gangen klassieker menu

€ 19,95

Voorgerecht

 
Groentesoep  
Ouderwets lekkere soep met verse groenten en balletjes  
   

Hoofdgerecht

 
Schnitzel met champignonroomsaus  
Heerlijke varkensschnitzel met champignonroomsaus  
   

Nagerecht

 
Sorbet  
Diverse smaken sorbetijs, vers fruit en slagroom  
   

3-gangen keuze menu door de kok voor u samengesteld uit de kaart

€ 32,50

Voorgerecht

 
Linzensoep (vegetarisch)  
Rode linzensoep met curry geserveerd in een ambachtelijk oerbroodje  
 of  
Soep van de dag  
De bediening vertelt u er graag over  
 

Hoofdgerecht

 
Ravioli (vegetarisch)  
Ravioli gevuld met bospaddestoelen, geserveerd met een roomsaus en peterselie  
 of  
Veluws wildstoofpotje  
Ouderwets lekkere stoofpot van diverse soorten wild van de Veluwe vergezeld van een smaakvolle puree van aardappelen  
   

Nagerecht

 
Stoofpeertjesijs  
Een torentje van stoofpeertjesijs, kletskop en verse slagroom  
 of  
Moelleux  
Warme chocolade brownie met een vulling van zachte chocolade geserveerd met witte chocoladeijs en verse slagroom  
   

Voorgerechten

 
   

Koude gerechten

 

Carpaccio canard

 
Gerookt eenden carpaccio met vijgen compote en zachte mosterdressing € 10,95
   

Salade van de dag (kan vegetarisch zijn)

 
De bediening vertelt u er graag over € 7,95
   

Maaltijdsalade

 
Bovenstaande salades zijn ook als maaltijdsalade te bestellen € 10,95
   

Warme gerechten

 

Portobello uit de oven (vegetarisch)

 
Portobello paddestoel gegratineerde met Chévre, Bettine en een vulling van gekarameliseerde rode ui en honing € 9,50
Ook als hoofdgerecht te bestellen € 16,75
   

Bruschetta (Ook als vegetarisch te bestellen)

 
Lekkere broodjes uit de oven met daarop rauwe ham, peer, brie en honing € 8,75
   

Soepen

 

Bospaddestoelensoep (vegetarisch)

Een smaakvolle romige soep met verse paddestoelen € 5,95
   

Linzensoep (vegetarisch)

 
Rode linzensoep met curry geserveerd in een ambachtelijk oerbroodje € 5,50
   

Soep van de dag

De bediening vertelt u er graag over € 4,95
 

Hoofdgerechten

 
   

Gebakken zeebaars

 
Garnalen risotto met gamba’s en op de huid gebakken zeebaars € 24,75
   

Kabeljauw

 
Een lekker visje uit de oven gegaard met groente en kruiden € 16,25
   

Ravioli (vegetarisch)

 
Ravioli gevuld met bospaddestoelen, geserveerd met een roomsaus en peterselie € 22,00
   

IJsselvallei biefstuk

 
Lekkere malse biefstuk van het IJsselvalleirund met in de knoflook en witte wijn gesauteerde champignons € 20,95
   

Veluws wildstoofpotje

 
Ouderwets lekkere stoofpot van diverse soorten wild van de Veluwe vergezeld van een smaakvolle puree van aardappelen € 19,75
   

Hertensukade

 
Hertensukade met puree van aardappel en pastinaak gegarneerd met chips van winterpeen € 22,75
   

Trio van wild

 
Bestaande uit heerlijk malse hertenbiefstuk, wildzwijnfilet en struisvogelfilet, geserveerd met wildsaus en amandelballetjes € 25,95
   

Nagerechten

 
   

Hazelnootmousse

 
Een heerlijke smaakvolle mousse met een topping van verse slagroom  € 5,50
   

Brusselse wafel

 
Traditionele Brusselse wafel met warme kersen en boeren vanilleijs geserveerd met verse slagroom  € 7,25
   

Stoofpeertjesijs

 
Een torentje van stoofpeertjesijs, kletskop en verse slagroom  € 6,25
   

Parfait

 
Bastogne parfait met karamelsaus en verse slagroom  € 6,50
 

Moelleux

 
Warme chocolade brownie met een vulling van zachte chocolade geserveerd met witte chocoladeijs en verse slagroom € 7,25
   

Openingstijden

Maandag en Dinsdag*:
Gesloten

Woensdag t/m Zondag: 
Vanaf 12:00 uur

*alleen geopend op reservering

 

reserveren