3 gangen menu's

Menu I  

Mosterdsoep
Romige mosterdsoep met garnaaltjes en bosui
of
Wraps met rauwe ham
Tunnbröd met roomkaas - coburger - rucola - balsamicodressing en meloen
of
Mosselen uit de oven
Gegratineerde mosselen met kruiden en oude kaas

Stoof van varkenskoontjes
Varkenswangen zijn boterzacht door het lange stoven in runderfond en trappistenbier
of
Zalmfilet
Zalmfilet van de grill met groene asperges en hollandiase saus
of
Ribroast
Varkensribroast met honing en thijm en gewokte groente

Nagerecht
Bitterkoekjes roomijs met slagroom en caramel topping

 

€ 26,75 per persoon, te reserveren van 12 tot 40 personen

 
Dit menu wordt vergezeld met warme en koude groenten, oerfriet en fritesaus.

 
Menu II  

Soep
Soep van de dag
of
Carpaccio
Rundercarpaccio met rucola - truffelmayonaise - parmezaan en pijnboompitjes
of
Garnalen beignets
Gefrituurde garnalen met sla aangemaakt met balsamicodressing en geserveerd met knoflooksaus

Zeebaars
Zeebaarsfilet met zeekraal - chorizo en limoensaus
of
Steak
Argentijnse steak van de grill met gesauteerde champignons
of
Varkenshaas
Varkenshaasmedaillons van de grill met serranoham en honing/thijm saus

Nagerecht
Specialiteit van de chef

 

€ 28,50 per persoon, te reserveren van 12 tot 40 personen

 
Dit menu wordt vergezeld met warme en koude groenten en
aardappelgarnituur.
 

Lekker makkelijk menu

Soep
Boerengroentesoep

Saté
Kipdijsaté met satésaus - atjar - kroepoek
of
Spareribs
Spareribs met een strike van ketjap of honing

Dame blanche
Vanille en straciatellaijs met slagroom en chocoladesaus

€ 21,95 per persoon, te reserveren van 4 tot 40 personen

Dit menu wordt geserveerd met frisse salade, oerfriet en fritesaus.

Openingstijden

Maandag en Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m Zondag
Vanaf 12:00 uur

U kunt tot 20.00 uur plaatsnemen en genieten van de gerechten uit de keuken.

reserveren