Bruiloften en recepties

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! U wilt trouwen in Hoenderloo? Wij helpen u graag om de mooiste dag van uw leven nog net iets mooier te maken, want op uw trouwdag moet u nergens aan hoeven denken. Alleen aan elkaar. Heerlijk ontspannen en samen genieten van jullie mooiste dag. Alles moet perfect geregeld zijn!

Restaurant de Ruggestee heeft voor u een mooie trouwlocatie in het hart van de Veluwe. Het restaurant kan naar eigen voorkeur worden omgetoverd waar u en uw gezelschap in alle rust kunnen genieten van een heerlijk bruiloftsdiner. Wilt u liever alleen een bruiloftsfeest of borrel organiseren dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Bij ons heeft u diverse mogelijkheden om uw trouwdag te vieren, graag nemen wij de tijd om samen met u, uw wensen, om te toveren in een geweldige dag of avond. Of het nu gaat om het eten, de muziek of de aankleding van uw trouwfeest, wij zorgen dat alles in de puntjes geregeld wordt!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan vrijblijvend het één en ander aangeven over onze mogelijkheden.

Alle prijzen zijn per persoon  
   
2 kopjes koffie met gebak   € 6,25
Bruidstaart i.p.v. gebak Op aanvraag
Drankafkoop, 4 uur excl. buitenlandse dranken € 22,50
Drankafkoop, 4 uur incl. buitenlandse dranken € 25,00
Extra uur drankafkoop excl. buitenlandse dranken € 4,50
Extra uur drankafkoop incl. buitenlandse dranken  € 5,50
3x rondgaan met eenvoudige koude hapjes  € 2,75
3x rondgaan met eenvoudige warme hapjes  € 2,95
3x rondgaan met luxe koude hapjes  € 3,75
3x rondgaan met luxe warme hapjes  € 4,25
5x rondgaan met luxe hapjes, combinatie warm en koud  € 5,50
   

Receptie van 2 uur

 
• Koffie/thee met gesorteerd gebak • Ca. 3 drankjes per persoon (binnenlands) • 3x rondgaan, 1x koud en 2x een warme hap • Op tafel staan nootjes en zoutjes  
   
€ 14,95 per persoon  
   
Dit zijn enkele suggesties.
Voor bruiloften maken wij graag voor u een feest op maat. Kom vrijblijvend langs om van uw bruiloft een onvergetelijke dag te laten maken.
 

Openingstijden

Maandag:
Alleen geopend op reservering

Dinsdag t/m Zondag:
Vanaf 12:00 uur

reserveren