Buffetten

Ruggestee buffet

 

Koude gerechten

Rundvleessalade
Opgemaakt met vleeswaren, gevulde eieren, groenten en garnituren

Tonijnsalade
Gegarneerd met o.a. gerookte zalm en makreel

Rauwe ham met meloen
Coburgerham met verschillende meloensoorten

Haring
Maatjes haring met gesnipperd uitje

Groene salade
Diverse slasoorten met tomaat, ui, komkommer, en een frisse dressing

Warme gerechten

Kipsaté
Kippendijsaté met pindasaus

Varkenshaas
Varkenshaasmedaillons in champignonroomsaus

Beenham
Beenham met honing/mosterdsaus

Spareribs
Gebraden varkensribbetjes

Roerbakgroente
Groente van het seizoen

Gebakken aardappelen
met spek en ui

Diverse broden met kruidenboter

 
€ 24,95 per persoon, te reserveren vanaf 20 personen  

Eventueel extra voor bij het buffet

 

Warme gerechten

Soep van de dag
Nasi
Balletjes gehakt in zoetzure saus
Tongrolletjes met zalm in witte wijn saus
Kiprollade met sinaasappelsaus
Hotwings
Aardappelgratin
Oerfriet met fritesaus 

€ 1,20
€ 0,70
€ 1,45
€ 1,10
€ 0,70
€ 1,80
€ 0,95
€ 0,70

Salades

Zalmsalade
Waldorfsalade
Aardappelsalade
Pastasalade 

€ 1,20
€ 1,20
€ 0,65
€ 1,20

Koude gerechten

Plank met diverse kaassoorten
Plank met diverse rauwe ham en worst soorten
Visplateau met gerookte forel - garnalen - krab - en verschillende
vishapjes
Gevulde wraps

€ 3,25
€ 2,75
€ 3,75

€ 1,70

Alle prijzen zijn per persoon  

Winter buffet vanaf November t/m Maart

 

Echt Hollands bestaande uit:
• Hutspot, boerenkool, zuurkool, speklappen, rookworst en jus
• Wildstoof met rode kool en aardappelpuree
• Uitgebakken spekjes
• Mosterd
• Zilveruitjes en augurk

Nagerecht van kletskop en stoofpeerijs en slagroom

 
€ 17,50 per persoon, te reserveren vanaf 15 personen  

Bourgondisch buffet

• Groentesoep aan tafel geserveerd
• Rundvleessalade
• Zalmsalade
• Haring
• Bourgondisch brood
• Kruidenboter
• Rauwkost
• Balletjes gehakt in satésaus
• Nasi
• Gebakken aardappels
• Kipkluifjes
• Pommes Frites
(exclusief consumpties)

Prijzen op aanvraag
 
Uiteraard is het ook mogelijk om een zelf samengesteld buffet op aanvraag te reserveren. Wij vragen hiervoor contact met ons op te nemen.

Nagerechten bij buffetten 

 
Dessert buffet (v.a. 20 personen)
Diverse ijstaarten van roomijs - yoghurtijs - bavarois - mousse - tiramisu, vers fruit en slagroom
€ 9,75 per persoon  
   
Chipolata bavarois (v.a. 6 personen)
Chipolata bavarois met vanille roomijs en slagroom
€ 5,50 per persoon
 
Dessert van de chef 
Laat u verrassen 
 
€ 7,75 per persoon  
 
Cassata
Cassata met slagroom en vruchten
 
€ 4,50 per persoon  
 

Openingstijden

Maandag en Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m Zondag
Vanaf 12:00 uur

U kunt tot 20.00 uur plaatsnemen en genieten van de gerechten uit de keuken.

reserveren