3 gangen menu - Shared dining

Menu   

Soep
Soep van de dag
of
Carpaccio
Rundercarpaccio met rucola - truffelmayonaise - parmezaan en pijnboompitjes
of
Garnalen beignets
Gefrituurde garnalen met sla aangemaakt met balsamicodressing en geserveerd met knoflooksaus

Zeebaars
Zeebaarsfilet met zeekraal - chorizo en limoensaus
of
Steak
Argentijnse steak van de grill met gesauteerde champignons
of
Varkenshaas
Varkenshaasmedaillons van de grill met serranoham en honing/thijm saus

Nagerecht
Specialiteit van de chef

 

€ 28,50 per persoon, te reserveren van 12 tot 40 personen

 
Dit menu wordt vergezeld met warme en koude groenten en
aardappelgarnituur.
 
 
Er zijn meerdere keuze mogelijkheden, voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers



Shared Dining
Gezamelijk gerechten delen

 
Met Shared Dining presenteren wij een onderscheidend concept door slim te combineren met planken, schaaltjes en ingrediënten.
U heeft meer keuze vrijheid, beleeft meer aan tafel en voelt zich één met uw gezelschap. Want naast genieten van lekkere gerechten is dineren ook vooral GEZELLIGHEID!

Voorbeelden zijn:

Koude gerechten:
* Bruchetta peer en ham
* Crositini's met pesto en tapenade
* Carpaccio van nagelhout met uiencompote
* Zalmrolletjes gevuld met kruidenkaas
* Witlofschuitjes met salade

Warme gerechten:
* Glaasje tomatenbouillon
* Teriyaki spiesjes
* Champignonhoedjes met spek en ui
* Butterfly garnalen
* Gamba's
* Pasta all'aglio olio
* Roseval aardappeltjes met crème fraîche
* Frietjes
* Getrancheerde Bavette
* Roerbakgroenten

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.



Openingstijden

We zijn weer (gedeeltelijk) geopend!

Geachte gast(e),

Vanaf heden mogen wij u weer van harte welkom heten bij de Ruggestee, in het restaurant of op ons terras. Uiteraard op gepaste afstand en in kleine aantallen. afhalen is wel mogelijk in de dagen ervoor.

reserveren