3 gangen menu - Shared dining

Menu   

Soep
Soep van de dag
of
Carpaccio
Rundercarpaccio met rucola - truffelmayonaise - parmezaan en pijnboompitjes
of
Garnalen beignets
Gefrituurde garnalen met sla aangemaakt met balsamicodressing en geserveerd met knoflooksaus

Zeebaars
Zeebaarsfilet met zeekraal - chorizo en limoensaus
of
Steak
Argentijnse steak van de grill met gesauteerde champignons
of
Varkenshaas
Varkenshaasmedaillons van de grill met serranoham en honing/thijm saus

Nagerecht
Specialiteit van de chef

 

€ 28,50 per persoon, te reserveren van 12 tot 40 personen

 
Dit menu wordt vergezeld met warme en koude groenten en
aardappelgarnituur.
 
 
Er zijn meerdere keuze mogelijkheden, voor meer informatie kunt u terecht bij onze medewerkers



Shared Dining
Gezamelijk gerechten delen

 
Met Shared Dining presenteren wij een onderscheidend concept door slim te combineren met planken, schaaltjes en ingrediënten.
U heeft meer keuze vrijheid, beleeft meer aan tafel en voelt zich één met uw gezelschap. Want naast genieten van lekkere gerechten is dineren ook vooral GEZELLIGHEID!

Voorbeelden zijn:

Koude gerechten:
* Bruchetta peer en ham
* Crositini's met pesto en tapenade
* Carpaccio van nagelhout met uiencompote
* Zalmrolletjes gevuld met kruidenkaas
* Witlofschuitjes met salade

Warme gerechten:
* Glaasje tomatenbouillon
* Teriyaki spiesjes
* Champignonhoedjes met spek en ui
* Butterfly garnalen
* Gamba's
* Pasta all'aglio olio
* Roseval aardappeltjes met crème fraîche
* Frietjes
* Getrancheerde Bavette
* Roerbakgroenten

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.



Openingstijden

Maandag en Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m Zondag
Vanaf 12:00 uur

U kunt tot 20.00 uur plaatsnemen en genieten van de gerechten uit de keuken.

reserveren