Touringcar Menu's, Buffetten en Nagerechten

Menu's

Schnitzel Menu
• Groente- of tomatensoep aan tafel geserveerd
• Schnitzel (160 gram) geserveerd met champignonroomsaus
• 2 soorten aardappelgarnituren
• Diverse warme en koude groenten
• Dessert van ambachtelijk gemaakt Veluws vanille roomijs, bavaroise met vruchten & slagroom
(exclusief consumpties)

Cordon bleu Menu
• Groente- of tomatensoep aan tafel geserveerd
• Cordon Bleu (180 gram)
• 2 soorten aardappelgarnituren
• Diverse warme en koude groenten
• Dame Blanche (ambachtelijk gemaakt Veluws vanille roomijs met een chocoladesaus)
(exclusief consumpties)

Rollade Menu
• Groente- of kippensoep aan tafel geserveerd
• Gebraden varkensrollade geserveerd met peperroom saus
• 2 soorten aardappelgarnituren
• Diverse warme en koude groenten
• Dessert van ambachtelijk gemaakt Veluws vanille roomijs, aardbeien ijs met vruchten & slagroom
(exclusief consumpties)

Kipfilet Menu
• Champignoncrème soep- of groentesoep aan tafel geserveerd
• Kipfilet geserveerd met een romige kerrie/ananas saus
• 2 soorten aardappelgarnituren
• Diverse warme en koude groenten
• Dessert van ambachtelijk gemaakt Veluws ijs & bavaroise met vruchten en slagroom
(exclusief consumpties)

De warme en koude groente worden aangepast aan het seizoen.

Buffetten

Wilt u met uw gezelschap genieten van een heerlijk gevarieerd buffet?
Bij de Ruggestee heeft u volop keuze.
Wij verzorgen voor al uw wensen een buffet.
Hieronder treft u het meest populaire buffet onder onze gasten.

Bourgondisch buffet
• Groentesoep aan tafel geserveerd
• Rundvleessalade
• Zalmsalade
• Haring
• Bourgondisch brood
• Kruidenboter
• Rauwkost
• Balletjes gehakt in satésaus
• Nasi
• Gebakken aardappels
• Kipkluifjes
• Pommes Frites
(exclusief consumpties)

Uiteraard is het ook mogelijk om een zelf samengesteld buffet op aanvraag te reserveren.
Wij vragen hiervoor contact met ons op te nemen.

Nagerechten

Bus coupe
Ambachtelijk gemaakt vanille roomijs met fruit en slagroom

Brandende ijsberg op het buffet of op tafel
Ambachtelijk gemaakt ijs, diverse smaken met vers fruit, advocaat en slagroom

Allergenen - Diëten

Wij gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergie en voedselintolerantie.
Ook met diëten houden wij graag rekening, of het nu gaat om een zoutarm, suikervrij of ander dieet.
Uiteraard horen wij i.v.m. de voorbereiding graag vooraf of uw gasten heeft met een allergie of dieet.
Ondanks alle voorzorgsmaatregelen is kruisbesmetting van allergenen in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Openingstijden

Maandag en Dinsdag
Gesloten

Woensdag t/m Zondag
Vanaf 12:00 uur

U kunt tot 20.00 uur plaatsnemen en genieten van de gerechten uit de keuken.

reserveren