Wintermaaltijden
Herfst/Winter arrangement (van medio oktober t/m maart)
• Jachtschotel met rode kool en aardappelpuree
• Dessert van ambachtelijk gemaakt bosvruchtenijs met slagroom
Stamppot Buffet (van medio oktober t/m maart)
Dit buffet kan ook aan tafel worden geserveerd
• Onbeperkt 3 soorten stamppot te weten zuurkool, hutspot en boerenkool met worst, speklapje, jus en diverse zuren
• Dessert van ambachtelijk gemaakt kaneel ijs met een kletskop
Herfst arrangement (oktober en november, wanneer de natuur kleur heeft)
Stoofschotel met aardappelpuree en rode kool en als nagerecht boeren vanilleroomijs met warme kersen.
Inclusief koffie met appeldriehoek welke u eventueel 's ochtends of 's middag voor of na een toer met gids kunt nuttigen.
Donkere dagen arrangement (van half november tot 23 december)
• Crème soep gevuld met asperges en champignons
• Kalkoenfilet geserveerd met cranberrysaus
Het geheel wordt vergezeld van 2 koude, 2 warme en 2 aardappelgarnituren
• Apfelstrüdel met kaneelijs en vanillesaus
• Koffie met bonbon
Indien gewenst kunnen wij ook voor een muzikale omlijsting zorgen, prijs op aanvraag.