Groepen, feesten en partijen

De Ruggestee heeft alles in huis voor uw verjaardag, jubileum of een voor u belangrijk evenement tot een onvergetelijke dag te maken in een sfeervolle stijl.  Wij verzorgen uitgebreide koffietafels, een feestelijk diner of een feest met “live” muziek.

Wilt u een sportief of actief feest, geen enkel probleem, dit kan worden gerealiseerd door middel van bowlen, midgetgolf, darten of poolbiljart.

Liever de natuur in? Kies dan voor een boswandeling eventueel onder leiding van een natuurgids.

Uiteraard staan wij open voor uw ideeën en wensen.

Feesten en recepties

Wij helpen u graag om deze dag net iets mooier te maken. Heerlijk ontspannen en samen genieten van jullie dag. Alles moet perfect geregeld zijn!

Restaurant de Ruggestee heeft voor u een mooie feest locatie in het hart van de Veluwe. Bij ons heeft u diverse mogelijkheden om uw feest te vieren.
Graag nemen wij de tijd om samen met u, uw wensen om te toveren in een geweldige dag of avond!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u vrijblijvend het een en ander nader toelichten in een persoonlijk gesprek of uitleggen met betrekking tot onze mogelijkheden.

Kinderfeestje

Kom jij ook je kinderfeestje bij ons vieren?

Een kinderfeestje kan gevierd worden inclusief een rondje midgetgolfen en er kan ook worden gespeeld in de speeltuin.

Tijdens het feestje krijg je onbeperkt ranja en ga je 50 minuten bowlen (t/m donderdag de gehele dag en vrijdag t/m zondag tot 17.00 uur mogelijk).

Voor of na het bowlen ga je gezellig met je vriendjes en vriendinnetjes patat met een kroket of frikandel met mayonaise en appelmoes eten, voor de jarige is er nog een leuke verrasing.

Een kinderfeestje is te reserveren vanaf 4 kinderen, voor slechts € 9,50 per kind.

Ontvang nu bij een kinderfeestje een uniek Ruggestee verjaardags T-shirt voor de jarige.