Touringcars

Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel. Bij aankomst wordt u dan ook enthousiast en gastvrij ontvangen door onze medewerkers/-sters.

Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van touringcar gezelschappen bieden wij u een diversiteit aan dag arrangementen zoals Airborne, van Gogh en Het Loo arrangement. Ook is het mogelijk uw dag arrangement uit te breiden met een gids over de mooie, veelzijdige Veluwe, Het Nationaal Park de Hoge Veluwe, Kroondomeinen en de Airborne route.

Veiligheid en gebruiksvriendelijkheid
Restaurant de Ruggestee voldoet aan alle gebruikseisen zowel van brandveiligheid als op het gebied van gebruiksvriendelijkheid voor minder validen. Zo beschikt het restaurant over een ruim invalide toilet met beugels, alarm en is geheel gelijkvloers. Tevens is er een lift aanwezig om naar de beneden verdieping te gaan. 

Brandveiligheid
Ook aan de brandveiligheid wordt veel aandacht besteed w.o. brandhulpmiddelen–BHV-ers. Tevens worden de vluchtwegen duidelijk boven de deuren aangegeven.

Rookvrije accommodatie
Restaurant de Ruggestee is geheel rookvrij, binnen de deuren mag er dan ook nergens meer gerookt worden. Bij de ingang/waterpartij buiten mag wel gerookt worden.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden.

Zalen
Restaurant de Ruggestee beschikt over een a la carte restaurant en een zaal die plaats biedt voor maximaal 150 tot 180 personen. Kleinere gezelschappen (vanaf 30 personen) kunnen hier ook prima terecht, want door de geluiddempende vouwwand kan deze zaal in 2 gedeelten worden opgesplitst.

Prijsopgave
Alle prijzen zijn op aanvraag en worden onder voorbehoud gegeven en zijn geldig voor alle groepen ongeacht het aantal personen.
Speciaal bestelde gebaksoorten bijv. suikervrij en glutenvrij worden ten alle tijden aan u doorberekend. Uiteraard kunnen wij ook een specifieke offerte voor u opmaken. Let op! Met de kerstdagen gelden andere tarieven.

Overige
Voor koffietafels en groepsdiners is een tijdige reservering noodzakelijk. Gelieve uiterlijk 24 uur voor uw bezoek vóór 11:00 uur het juiste aantal door te geven. Dit opgegeven aantal personen is bepalend bij het in rekening brengen van groepsdiners en koffietafels, ook als het aantal aanwezigen kleiner blijkt te zijn. Uiteraard kunnen wij rekening houden met diverse allergieën en of dieetwensen van uw gasten(en). Wij willen u vragen deze wensen bij voorkeur vooraf, tijdens het reserveren, kenbaar te maken. Producten die wij inkopen voor de door u bestelde diëten zullen te allen tijden aan u doorberekend worden.

Zoeken en reserveren
Wilt u meteen reserveren? Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week! per e-mail via info@ruggestee.nl.
Wilt u liever persoonlijk reserveren? Neemt u dan tijdens de openingstijden telefonisch contact op met ons. Onze gastvrije medewerkers helpen u graag verder.
U bent natuurlijk ook van harte welkom om ons restaurant eens te komen bezoeken onder het genot van een kopje koffie/thee, zodat wij uw wensen persoonlijk kunnen bespreken.

Restaurant de Ruggestee is makkelijk bereikbaar, zowel vanaf de A1 als de A50, afslag Hoenderloo, in Hoenderloo kunt u de borden Restaurant de Ruggestee of Recreatiepark ’t Veluws Hof volgen.